Meer dan 30 jaar ervaring

In maart 2012 vestigde ik mij als zelfstandig en onafhankelijk installateur in de elektrotechniek onder de bedrijfsnaam: de Amplitude. Sinds 1977, na het behalen van mijn HTS diploma, werk ik in de elektrotechniek waarvan de laatste 22 jaar op grote bouwprojecten in en rondom Amsterdam. Tijdens mijn werk als elektricien heb ik studies op het vakgebied gevolgd. Daarmee heb ik de volgende diploma’s behaald: Technicus bedrijfsinstallaties en Technicus sterkstroom installaties.

Erkend installateur
In 2013 ontving ik van de Stichting InstallQ een bewijs van Erkend elektrotechnisch installateur. De stichting Sterkin zorgt ervoor dat onze vakkennis altijd op op peil blijft, volgens de laatste ontwikkelingen in de installatiebranche.

Neem contact op

U kunt mij bereiken per telefoon via: +316 120 92 793 of per email via info@deamplitude.nl

Deskundig advies op maat

Meer dan 20 jaar ervaring heeft mij heel veel kennis en specialisme in de elektrotechnische installatie wereld gebracht. Er zijn vrijwel geen (onbekende) terreinen op mijn vakgebied meer of ik heb er al eens mee te maken gehad. Werkzaamheden aan elektrische installaties vragen om deskundigheid, zorgvuldigheid en precisie. Hoewel  ik deze principes nauwkeurig tracht te volgen ben ik verzekerd in de vorm van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Een prettige extra financiële zekerheid voor de opdrachtgevers.

Als u een elektricien nodig heeft  voor of tijdens het verbouwen van een woning, winkel of welke ruimte dan ook, neem dan gerust contact met mij op. Mijn kennis en ervaring kan bij uw project goed van pas komen. Ik ben flexibel inzetbaar en pas mij makkelijk aan binnen uw werktijden.

Het liefst werk ik in Amsterdam, maar ik heb geen moeite als er elders in Nederland of omliggende landen gewerkt moet worden. Altijd vooraf en in overleg breng ik in dat geval additionele reis- en eventuele verblijfskosten in rekening.

Vinko Šuran, Vakkundig, Ervaren en Erkend Installateur

Offerte aanvraag en betaling

Het aanschouwen van het werk is in principe kosteloos. Dat stelt mij in staat om een objectieve calculatie te maken. U krijgt deze per e-mail, met de vraag of u met de offerte akkoord kunt gaan. Bij bevestiging hiervan wordt de begin- en einddatum van het werk samen besproken en bevestigd. De factuur krijgt u ook per e-mail, mijn voorkeur gaat uit naar elektronisch bankieren. Zie hier een overzicht van de tarieven.

Visie

De kwaliteit van het werk en de klanttevredenheid staan bij mij centraal. Het installatiewerk is vaak zichtbaar , daarom geef ik extra aandacht aan een nette plaatsing en afwerking.

Duurzaamheid en energiebesparing zijn mijn constante leidraad en in die geest adviseer ik mijn klanten.

Professionele samenwerking

Bij kleinere projecten werk ik zelfstandig. In geval van grotere renovaties werk ik samen met andere professionele en vakkundige collega-installateurs en bouwvakkers.

Energieadvies

Twijfelt u over uw energieverbruik, uw energierekening of uw energiemeter? Als energietechnicus kan ik op uw vragen een goed antwoord en advies geven.
Zie ook mijn tips voor energiebesparing.

Vrijetijdsbesteding

Van uit mijn visie op het werk en op de wereld maak ik mij zorgen over het milieu en onze gezondheid die daarvan afhankelijk is. Ik steun actief Milieudefensie en als vrijwillige imker zorg ik voor de bijen in de kinderboerderij Molenwijk in Amsterdam Noord.

Meestal per auto, maar als het even kán op de fiets!

Vinko is hobby imker in z’n vrije tijd.